Praznik glasbe

Submitted by root on Tor, 06/18/2019 - 16:42

FB dogodek

trnovo

Radio Študent bo Praznik glasbe tudi letos pospremil z v živo apropriiranim koščkom svojih glasbenih oddaj. V duhu praznika se bodo na plaži pod vrbami Krakovskega nasipa, tik pred Prulskim mostom, tokrat predstavili avtorji zvočno in slogovno razgibanih RŠ oddaj, ki odsevajo in slavijo pluralnost muzik, ki jih predstavljamo na Radiu Študent.

Vozni red
16-17 Desadovnjak
17-18 Dimni signali
18-19 Kafe sa šlagom
19-20 Leteči Pilot
20-21 Trakovi časa
21-22 Samotni Potnik


🍐 🍓 Desadovnjak (Sara Šabjan)
Kot avtorica Desadovnjaka in širšega segmenta RŠ Hades, ki se specializira za bolj temačne, abrazivne in glasne odvode metal, punk, avantgardnih in eksperimentalnih muzik, se bo predstavila Sara.

💨 💨 Dimni signali (Zoran Pungerčar)
Zoran nam bo stregel z izborom muzik nekje na relaciji ambientalno-kitarsko-eksperimentalnih godb, ki jih rola v svoji oddaji Dimni signali... muzike, narejene v dnevni sobi, za ljudi, ki radi večino svojega časa preživijo v svoji dnevni sobi, tokrat na Trnovski plaži.

☕ ☕ Kafe sa šlagom (Klara Otorepec)
Klara nam bo v živo pričarala nedeljski jutranji program, kjer nas v oddaji Kafe sa šlagom z Ines Midžan redno razvaja z jugoslovanskimi šlagerji in drugimi biseri iz nekih drugih časov. Poletno in brezskrbno!

🛩️ 🛩️ Leteči Pilot (Michael C. Jumic)
Mike aka Leteči pilot, človek, ki spretno manevrira po zračnem prostoru nad svetom popularne kulture včerajšnjega in današnjega dne, nas bo tokrat razvedril z ekskluzivnim j-pop setom.

🕰️ ⏰ Trakovi časa (Andrej Pervanje)
Andrej bo odvil Trakove časa in nas popeljal na ekstravagantno zvočno avanturo, na kateri se prepletajo različna časovna obdobja in slogi popularnih glasb iz različnih kotičkov sveta.

🚶 Samotni potnik (Jure Bajt)
Za blagozvočen pristanek pa bo poskrbel Jure Bajt, avtor oddaje Samotni potnik, v kateri predstavlja staro in novo iz sveta folka, bluesa, bluegrassa in countryja.


Za jasen zvok in vzdušje skrbi Klub rečnih kapitanov pod Prulskim mostom - Ladjica!

Pretekli dogodki

21. Junij 16.00
Klub rečnih kapitanov