Petdeseteroboj

Submitted by root on Sre, 03/20/2019 - 02:52

FB dogodek

pet

 

Improvizacijsko-gledališki ekipi prekaljenih starcev in vzhičenih mladcev se bosta spopadli v Petdeseteroboju ob obeležitvi 50. obletnice delovanja Radia Študent .


Kaj se zgodi, če se v prizoru pojavi pošast, ki živi za devetimi gorami in se sprašuje: "A pi***, kje js žvim". In kako se vse spremeni, ko se iz kleti preselimo v nad-nebno, 7. nadstropje? Morda sledi celo 89,3 odrskih poljubov?

Starci

Preigravanje, grljenje in predvsem merjenje mišične mase ter debeline zvočne stene bosta v odrski maniri predstavili na novo ustanovljena ekipa trenutnih sodelavcev Radia Študent in že davno delujoči prvaki, znani kar pod imenom Radio Študent. Originalna ekipa je na svojem premiernem nastopu ob 25. obletnici Radia Študent leta 1994 pred očmi takratnega predsednika Milana Kučana suvereno premagala gledališče Ane Monro. Od takrat naprej se je aktivno spopadala in večkrat nastopila v finalnem dvoboju Impro lige. Člani in članice:


Andrej Bergant

Boštjan Napotnik

Boštjan Vrečar

Davorin Smodiš

Iztok Polanc

Mojca Širok

Srečko Meh

Tomo Kočar

 

Ekipa mladcev je bila ustanovljena tik pred zdajci v letu 2019 in je ravnokar začela z gradnjo svojega časovnega spomenika. Člani in članice:

 

Andrej Pervanje

Benjamin Jeram

David Čeh

Jaka Korošec

Lovro Voglar

Mihael Verk

Patrik Hlebanja

Pia Nikolič

Špela Setničar

Zala Simčič

 

Za glasbeno spremljavo in zvočno sliko bo skrbel Luka Seliškar. 

Moderatorja bosta Juš Šoltes, Peter Kuntarič.

 

---

Za fotografije, inspiracijo in leta impro bojevanja se zahvaljujemo Impro ligi.