Baroni betona

Študentski kampus + Klub K4, Ljubljana

FB dogodek

beton

Obletniško leto Radio Študent 89,3 MHz bomo zabelili tudi z močnimi rimami različnih generacij raperskih klepetačev, ki se bodo v večernih urah predstavili na odru Študentskega kampusa.

Vstop prost - brezplačen - džaba!


Po koncu koncertnega dela se selimo v Klub K4: Baroni Betona Afterparty.Live:
🎤 Bad Copy
🎤 High5
🎤 Klemen Klemen

Kratki live nastopi:
🎤 Doša
🎤 Mirko Grozny
🎤 N'toko
🎤 Samo Boris
in drugi

DJ sekcija:
💿 Bakto (Tetkine Radosti)
💿 Borka (Rx:tx, Radio Študent 89,3 MHz)
💿 K'pow (GOR)
💿 White AF (Radio Študent 89,3 MHz)
💿 Zhe (Pod pritiskom)🏀🏀🏀
Turnir košarkarskih trojk bo potekal od 12. ure dalje. Svojo ekipo (max. 4 igralci) prijavi na baronibetona@radiostudent.si. V prijavo vključi ime moštva, ime in priimek kapetana ter kontaktno številko.

Prijave zbiramo do 13. junija oziroma do zapolnitve mest.🎤🎤🎤
Celodnevni brezplačni dogodek bo med turnirjem s hiphop basketaškimi vižami otvorila plejada najvidnejših domačih hiphop DJ-jev. Košarkarskemu vzdušju primerna raperska kulisa, ki bo topila šišenski beton in sončne kreme, bo spominjala na t. i. “park jame”, ki so tradicionalno spremljali košarkarske dogodke v deželi nastanka hiphopa.
V popoldansko-večernih urah, ko se bodo začeli finalni obračuni turnirja, se jim bodo na odru pridružili še vidnejši domači MC-ji, ki smo jih v zadnjih letih lahko pogosto slišali na frekvencah 89,3 MHz. V kratkih nastopih bodo svoje rime pljuvali Mirko, Samo Boris, Doša, N'toko in še kdo. Pustite se presenetiti!
Za konec bo na sporedu še osrednji koncertni program. Takoj po 19. uri bodo oder kampusa zavzeli zagrebški prvoborci High5, ki veljajo za najboljše delujoče traperje na Balkanu, za finale pa bodo z dvobojem »ena na ena« postregli trnowski posebnež Klemen Klemen ter najvidnejši in najuspešnejši srbski raperji vseh časov -– Bad Copy. Slaba kopija, ki v Ljubljano prihaja v kompletni postavi (Ajs Nigrutin Official, Sky Wikluh in Timbe), bo tresla ljubljanski beton z okoliškimi železniškimi tiri in razmigavala vratne mišice poslušalstva do polnoči.

 


💿💿💿
Baroni Betona Afterparty sledi v Klub K4, kjer se bo v kratkih in dinamičnih setih udarilo 8 domačih DJ sil.